Laadpalen

Laadpalen Buttenaere

Op weg naar de toekomst

 

Buttenaere bereidt u helemaal voor op de toekomst van mobiliteit. Met een laadpaal laadt u uw elektrische of hybride wagen op. Voordelig en milieuvriendelijk!

Laadpalen Elektro Buttenaere

Waarom een laadpaal in huis halen?

Met een laadpaal bereidt u zich nu al voor op de toekomst. Elektrische en hybride wagens worden de komende jaren steeds meer de standaard van persoonlijke mobiliteit. Wie nu al een elektrische wagen bezit, of er een wil aanschaffen, doet er dan ook goed aan om de juiste laadpaal in huis te halen.

Voordelen van een laadpaal

Een eigen laadpaal, in uw woning of bedrijf, is naast gebruiksvriendelijk ook veilig en, in combinatie met zonnepanelen, voordelig. U laadt uw wagen op met groene stroom die u zelf opwekt en die u eventueel heeft opgeslagen in uw thuisbatterij. Een duurzame oplossing!

Bedrijven genieten bovendien ook van een fiscaal voordeel bij het installeren van laadpalen. Buttenaere Energy staat u graag bij met de nodige informatie.


Zij kennen jouw verhaal en ambities door en door en spitsen hun advies toe op de specifieke toestand in jouw onderneming.

Laadpalen Buttenaere

Meer info over laadpalen?

De juiste laadpaal kiezen

Een laadpaal kiezen is geen gemakkelijke opdracht. Het gamma is groot, net als de onderlinge verschillen. Buttenaere Energy gidst u graag doorheen het aanbod.

Bent u geïnteresseerd in een laadpaal, dan kijkt Buttenaere niet alleen naar uw huidige noden maar ook naar uw (nabije) toekomstplannen. Welk type wagen heeft u nu en aan welke vereisten moet uw laadpaal voldoen? Maar ook: bent u van plan in de toekomst over te stappen van een hybride naar volledig elektrische wagen? Of misschien bent u van plan om een tweede plug-in wagen te kopen? Wat wordt uw vereiste wattage binnen een aantal jaar?

Met deze en andere zaken houdt Buttenaere rekening bij het aanbevelen van een laadpaal. Dankzij onze kennis van de markt kunnen we voor elke situatie een geschikt toestel aanraden. Ons gamma bestaat uit toestellen van Schneider en Mennekes, allebei gekend voor hun kwaliteitsvolle producten en betaalbare prijzen. We bezorgen u altijd het correcte toestel aan de correcte prijs!

Contacteer ons voor meer informatie