Zonnepanelen

Zonnepanelen Buttenaere

In een mum van tijd een lagere energiefactuur

 

Zonnepanelen zijn een van de meest efficiënte manieren om energiezuiniger te leven en te besparen op uw energiefactuur. Ook vandaag zijn zonnepanelen nog steeds een goede investering, die u al binnen enkele jaren hebt terugverdiend.

Zonnepanelen Buttenaere

Keuze voor kwaliteit

Bij Buttenaere Energy gaan we resoluut voor kwaliteit. We zorgen voor een perfecte en stevige installatie die bestand is tegen gure weeromstandigheden zoals wind, hagel, koude en sneeuw. Buttenaere doet geen half werk: elke installatie gebeurt volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail, keurig afgewerkt en met de juiste materialen.

We werken daarom met zonnepanelen van QCells, die al jaren steevast tot de beste ter wereld behoren. QCells is een van de amper tien Tier 1-merken, waartoe enkel de meest betrouwbare en ervaren fabrikanten behoren. Een bewuste keuze die Buttenaere onderscheidt van de concurrentie, want amper 2% van alle geïnstalleerde zonnepanelen behoort tot Tier 1. Veelzeggende cijfers die bewijzen dat voor ons én voor u enkel het beste goed genoeg is.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen? Contacteer ons!

De voordelen van zonnepanelen

Wilt u een lagere energiefactuur? Zonnepanelen zijn nog altijd een eenvoudige en efficiënte manier om uw energiekosten te doen dalen.

KLEINE INVESTERING, HOOG RENDEMENT

Zonnepanelen zijn de voorbije jaren een pak betaalbaarder geworden en worden bovendien steeds efficiënter, wat het rendement enkel maar hoger maakt.

OP AMPER EEN PAAR JAAR TERUGVERDIEND

De investering die u doet, heeft u met zonnepanelen op slechts een paar jaar al terugverdiend, ook zonder premies.

DE WAARDE VAN UW WONING STIJGT

Zonnepanelen zijn ook een mooie meerwaarde voor uw woning of bedrijf.

EEN KLEINERE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK

Uiteraard is ook het energiebesparende aspect van zonnepanelen nog altijd een van de belangrijkste wapenfeiten. Met zonnepanelen draagt u bij tot een groenere wereld.

Bereken uw voordeel

Benieuwd hoeveel u kan besparen met een energievriendelijke installatie bestaande uit zonnepanelen, een thuisbatterij en een laadpaal? Met onze vrijblijvende analyse berekenen we uw opbrengst.

    Zonnepanelen: welke premies zijn er?

    Door de vaak wijzigende wetgeving rond premies voor zonnepanelen, is het soms moeilijk om door het bos de bomen te zien. Buttenaere Energy schept duidelijkheid.

    Sinds 1 januari 2021 kan u voor nieuwe zonnepanelen een investeringspremie aanvragen bij de Vlaamse overheid. U krijgt daarbij per kilowattpiek (kWp) 300 euro voor de eerste 4 kWp en 150 euro voor d e schijf tussen 4 en 6 kWp. Hebt u een installatie van minstens 6 kWp, dan heeft u dit jaar dus recht op een premie van 1.500 euro. De komende jaren zal deze eenmalige premie echter fors dalen. Wil u van optimale premies genieten, wacht u best niet te lang om zonnepanelen te installeren. Hoe sneller, hoe voordeliger!

    Zonnepanelen Elektro Buttenaere

    Heeft u vragen over zonnepanelen of premies? Wij helpen u graag!